Tesisimizde yüksek teknolojili makinelerimiz ile el değmeden hijyenik üretim yapılmaktadır.
Çikolata kalıplarımız ve tüm ekipmanlar gıdaya uygun hijyen ürünleri ile temizlenmekte, her gün tüm çalışanlarımıza ateş ölçümü yapılarak ayrıca kandaki oksijen satürasyonları kontrol edilmektedir.
Tesis giriş ve çıkışlarında kurulan hijyen ve kontrol noktalarımız sayesinde, el hijyeni, ayakkabı hijyeni ve yetkili personel kontrolleri yapılmaktadır. Bu sayede hem tesisin dış dünya ile etkileşimi hem de bölümler arası geçişler sınırlandırılarak kontrol altında tutulmaktadır.
Üretim ve personel ortak kullanım alanlarında havalandırma, temiz hava sirkülasyonu ile sağlanmaktadır.
Ürünlerimizin kargo hazırlıkları, tek kullanımlık eldiven, kolluk, maske ve bone kullanılarak yapılmaktadır. Kargo süreçlerinde yaşanacak olumsuzluklar için tüm kolilerimiz tek kullanımlık plastik kargo ambalajı ile paketlenip sizlere gönderilmektedir.